двокатни монтажни куќи

SweetHome Prefabrik произведува специјални проекти во согласност со вашите потреби, покрај стандардните проекти за домување, со своите домашни и странски искуства за монтажни станови.

Нашите двокатни монтажни куќи, почнувајќи од 80м2, се економични благодарение на нивната изолација во панел-системи, а благодарение на нивните проекти дизајнирани од нашите стручни тимови, ви овозможуваат заедно да доживеете удобност и естетика.

Леснотијата на одржување, можноста да се обезбедат решенија за обновување и промена на потребите по производството се меѓу истакнатите карактеристики на монтажните куќи.

SweetHome монтажни, во сите области од животот.