еднокатни монтажни куќи

 

Монтажните куќи, кои особено се претпочитаат за летна и лозја, можат да се користат како зимски и летниковци бидејќи се прилагодуваат на сите климатски услови и се готови куќи со поволни цени.

Еднокатните монтажни куќи дизајнирани во согласност со планот за земјиште и вашите потреби нудат брзи и економични решенија за домување со стандардни планови до 165м2, како и монтажни куќи од студиски тип почнувајќи од 37м2.

Покрај нашите стандардни планови, внатрешните и надворешните архитектонски карактеристики на нашите монтажни куќи можат да бидат специјално дизајнирани во согласност со вашите желби.

Sweet Home е во сите области на животот..