За Sweet Home Prefabrik
Sweet Home Prefabrik, кој започна со формирање салони за изградба на монтажни станбени простори во Скопје Бутел во 2020 година, продолжува да дава услуги со својот стручен кадар дома и во странство.
Служи како партнер за решенија во монтажни згради, канцеларии и простори за живеење, училишта, болници, станови, вили, хангар, челични згради, безбедносни области и челични конструкции, Sweet Home Prefabrik нуди услуги за проектирање и дизајн во сопственото тело и прави инсталации во согласност со европските стандарди..
Работиме со водечките добавувачи на префабрикувани градежни материјали во секторот со цел да изградиме висококвалитетни згради со цел да го задржиме задоволството на клиентите на преден план.