Наши монтажни куќи

ЕДНОКАТНА МОНТАЖНА КУЌА

Нашата компанија, која ги зема предвид архитектонските трендови, градежните
регулативи и идеите на клиентите ширум светот, создава стандардни проекти во
монтажни еднокатни куќи, како и опционални проекти со својата работа ориентирана кон клиентите..

ДУПЛЕКС МОНТАЖНА КУЌА

Нашата компанија, која има потпишано илјадници проекти дома и во странство,
продолжува да опслужува во секакви различни дизајни во секакви климатски услови.

ПОВЕЌЕКАТНА МОНТАЖНА КУЌА

Денес, со намалувањето на површината, зградите треба да се издигнат вертикално. Со повеќеслојна технологија на лесен челик, правиме дизајни и апликации во посакуваниот проект без да ја нарушиме урбаната текстура.

За подетални информации Контактирајте не.

Можете да не контактирате на +389 (0) 71 322 770 во текот на нашето работно време, можете да пишете и на е-пошта на info@sweethome.com, а во исто време можете да ни го испратите формуларот за барање со „ да ве повикаме“ опција. Нашите претставници на клиенти ќе ви одговорат што е можно поскоро.

5 ПРИЧИНИ ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ МОНТАЖНА КУЌА

ОТПОРНИ НА ЗЕМЈОТРЕС

Монтажните системи за куќи, кои се 5 пати полесни од армирано-бетонските згради, се готови конструкции кои се отпорни на земјотреси од прв степен. Кај нас, која е
земјотресна зона, флексибилните и лесни монтажни куќи го нудат најдоброто решение со апсорпција на потресите на максимално ниво со нивната висока отпорност на најтешките земјотреси.

ПОГОДЕН ЗА КЛИМАТСКИ УСЛОВИ

Sweеthome произведува готови структури кои ќе се користат во различни климатски
услови со статички пресметки што ги врши неговиот стручен тим. Овие структури може
лесно да се користат во сите видови климатски услови.

ОГНООТПОРНИ ФИБЕРЦЕМЕНТНИ ПЛОЧИ ОД А1 КЛАСА

Во фасадното обложување на готови згради се користат маркирани природни цементни
плочи HekimBoard. Фиберцементните плочи, кои се целосно природни и еколошки, не
содржат никакви материи штетни за здравјето на луѓето. Огноотпорните фиберцементни плочи од класа А1 се отпорни на оган. Не се топи во евентуален пожар и помага да се изгасне постоечкиот пожар. Таблите со супериорна топлинска и звучна изолација не се засегнати од водата, стапката на апсорпција на вода е прилично мала во споредба со армирано-бетонските згради. Фиберцементните листови произведени во различни модели им даваат естетски изглед на префабрикуваните куќи.

БРЗА И ЛЕСНА МОНТАЖА

Нудејќи висока гаранција за производство со сопствени интегрирани капацитети,
Swеethome заштедува време во логистика и услуги за инсталација на производи.

НИСКИ ЦЕНИ

Sweethome нуди висококвалитетни производи и услуги со монтажни цени на куќи
погодни за вашиот буџет.