Shtëpi të Parafabrikuara

SHTËPI NJË KATËSE E PARAFABRIKUR

Kompania jonë, e cila merr parasysh tendencat arkitekturore në botë, rregulloret e ndërtimit dhe idetë e klientëve, krijon projekte standarde opsionale me të gjithë punën e saj, si dhe projekte të orientuara drejt klientit.

SHTEPI PARFABRIKATE DUPLEKS

Kompania jonë, e cila ka nënshkruar mijëra projekte brenda dhe jashtë vendit, vazhdon të shërbejë në të gjitha llojet e dizajneve të ndryshme në të gjitha llojet e kushteve klimatike.

SHTËPI SHUMË KATËSE PARFABRIKATE

Sot, me zvogëlimin e sipërfaqes së tokës, ndërtesat duhet të ngrihen vertikalisht. Ne bëjmë dizajne dhe aplikime në projektin e dëshiruar pa prishur teksturën urbane me teknologjinë e çelikut të lehtë me shumë shtresa.

5 ARSYE PËR TË PREFERONI SHTËPITË PARFABRIKATE

REZISTENT NDAJ TËrmeteve

Sistemet e shtëpive të parafabrikuara, të cilat janë 5 herë më të lehta se ndërtesat e betonit të armuar, janë struktura të gatshme që janë rezistente ndaj tërmeteve të shkallës 1. Në vendin tonë, që është zonë tërmetesh, shtëpitë parafabrikate fleksibël dhe të lehta ofrojnë zgjidhjen më të mirë duke thithur lëkundjet në nivelin maksimal me rezistencën e tyre të lartë ndaj tërmeteve më të rënda.

I PËRSHTATSHËM PËR KUSHTET KLIMATIKE

Sweethome prodhon struktura të gatshme për t'u përdorur në klima të ndryshme me llogaritjet statike të kryera nga ekipi i saj i ekspertëve. Këto struktura mund të përdoren lehtësisht në të gjitha llojet e kushteve klimatike.

TË KLASËS A1 PLAKA FIBERCEMENTI TË NDJEKSHME

Pllakat e çimentos natyrale të markës HekimBoard përdoren në veshjen e fasadave të
ndërtesave të gatshme. përdor. Pllakat e fibrave, të cilat janë plotësisht natyrale dhe miqësore me mjedisin, nuk përmbajnë asnjë lëndë të dëmshme për shëndetin e njeriut. Pllakat me fibër rezistente ndaj
zjarrit të klasës A1 janë rezistente ndaj zjarrit. Nuk shkrihet në një zjarr të mundshëm dhe ndihmon në shuarjen e zjarrit ekzistues. Pllakat me izolim të lartë të nxehtësisë dhe zërit nuk ndikohen nga uji, shkalla e thithjes së ujit është mjaft e ulët në krahasim me ndërtesat e betonit të armuar. Fletët e fibrave të prodhuara në modele të ndryshme u japin shtëpive të parafabrikuara një pamje estetike

INSTALIM I SHPEJTE DHE I LEHTE

Duke ofruar siguri të lartë të prodhimit me pajisjet e veta të integruara, Sweethome kursen kohë në shërbimet e logjistikës dhe instalimit të produkteve.

ÇMIM I ARSYESHËM

Sweethome ofron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë me çmime shtëpish të parafabrikuara të përshtatshme për buxhetin tuaj.

Na kontaktoni për informacion më të detajuar

Ju mund të dërgoni një e-mail në info@sweethome.com ose mund të kontaktoni përfaqësuesin tonë të klientit me opsionin “Na telefononi”.