студенски згради

SweetHome Prefabrik нуди посебни решенија за потребите со своите градилишта и кампови реализирани во Турција и во странство.

Монтажните студентски згради, кои често се користат во воените области и градилиштата, се претпочитаат бидејќи нудат повеќекратна употреба поради нивната лесна карактеристика за склопување и расклопување, како и можноста да се користат многу години со издржливоста на зградата. структура.

Монтажните студентски домови можат да се произведуваат како единечни или катни со посакуваните карактеристики и структура според променливите како што се климатските услови и бројот на корисници.