еднокатни челични куќи

SweeHome монтажните ви нуди удобност и елеганција со своите специјално дизајнирани челични куќи.

Еднокатните челични вили може да се произведуваат во посакуваните квадрати. Во нашите челични куќи имаме готови модели од студио тип 1+0, 1+1,2+1 и 3+1, чии архитектонски дизајни се детерминирани во согласност со најновите трендови.

Куќите, кои имаат естетски изглед благодарение на специјалната надворешна обвивка што се користи во челичните куќи, може да се произведуваат и со дрвен изглед во согласност со вашите желби.

Челичните вили со брзо производство, естетски изглед и економични цени се преферираат како лозја, селски куќи и викендички во последните години.

Монтажата SweetHome е во сите области на животот.