НАША ВИЗИЈА
Како SWEET HOME PREFABRİCATED , секогаш се стремиме кон подобро со одговорност и свест да бидеме пионер во градежниот сектор. Работиме на создавање простори за живеење погодни за секој буџет без да го жртвуваме квалитетот преку водечките иновации.

НАША МИСИЈА
Да придонесеме за општеството со производство на згради, висококвалитетни, безбедни,естетски, брзи и економични простори за живеење за задоволување на сите видови станбени потреби на луѓето.