Rreth Sweet Home Prefabrik
Sweet Home Prefabrik, i cili filloi me ngritjen e salloneve për ndërtimin e hapësirave të parafabrikuara të banimit në Butel të Shkupit në vitin 2020, vazhdon të ofrojë shërbime me stafin e saj ekspert brenda dhe jashtë vendit.
Duke shërbyer si partner zgjidhjesh në ndërtesat e parafabrikuara, zyra dhe hapësira banimi, shkolla, spitale, banesa, vila, hangarë, ndërtesa prej çeliku, zona sigurie dhe struktura ndërtimi çeliku, Sweet Home Prefabrik ofron shërbime projekti dhe projektimi brenda trupit të vet dhe bën instalime ne perputhje me standartet europiane..
Ne punojmë me furnizuesit kryesorë të materialeve të ndërtimit të parafabrikuara në këtë sektor, me qëllim që të ndërtojmë ndërtesa me cilësi të lartë me synimin për të mbajtur në plan të parë kënaqësinë e klientit.