Shtëpi dykatëshe prej çeliku

Parafabrikati SweetHome ju ofron rehati dhe elegancë me shtëpitë e tij prej çeliku të projektuara posaçërisht.

Vila dykatëshe çeliku mund të prodhohen në metër katror të dëshiruar. Në shtëpitë tona prej çeliku kemi modele të gatshme të tipit studio 1+0, 1+1,2+1 dhe 3+1, dizajnet arkitekturore të të cilave përcaktohen në përputhje me tendencat më të fundit.

Shtëpitë, të cilat kanë një pamje estetike falë veshjes së jashtme të veçantë të përdorur në shtëpitë prej çeliku, mund të prodhohen edhe me pamje prej druri në përputhje me dëshirat tuaja.

Vilat prej çeliku me prodhim të shpejtë, pamje estetike dhe çmime ekonomike janë preferuar si shtëpi vreshtash, shtëpi fshati dhe verore vitet e fundit.

Parafabrika SweetHome është në të gjitha fushat e jetës.