VIZIONI YNE
Si SWEET HOME PARAFABRICATED, ne synojmë gjithmonë për më mirë me përgjegjësinë dhe vetëdijen për të qenë pionier në sektorin e ndërtimit. Ne po punojmë për të krijuar hapësira jetese të përshtatshme për çdo buxhet pa sakrifikuar cilësinë duke udhëhequr inovacionet.

MISIONI YNE
Të kontribuojë në shoqëri duke prodhuar hapësira jetese të shëndetshme, cilësore, të sigurta, estetike, të shpejta dhe ekonomike për të plotësuar të gjitha llojet e nevojave të banimit të njerëzve.