Shtëpi dykatëshe të parafabrikuara

SweetHome Prefabrik prodhon projekte të veçanta në përputhje me nevojat tuaja, përveç projekteve standarde të banimit, me eksperiencat e tij të banimit të parafabrikuara vendase dhe të huaja.

Shtëpitë tona dykatëshe të parafabrikuara, duke filluar nga 80 m2, janë ekonomike falë izolimit të tyre në sisteme panelesh dhe falë projekteve të tyre të hartuara nga ekipet tona të ekspertëve, ju mundësojnë të përjetoni rehati dhe estetikë së bashku.

Lehtësia e mirëmbajtjes, aftësia për të ofruar zgjidhje për rinovimin dhe ndryshimin e nevojave pas prodhimit janë ndër karakteristikat e spikatura të shtëpive të parafabrikuara.

SweetHome parafabrikuara, në të gjitha fushat e jetës.